Huiswerkbegeleiding/coaching
Hallo! Leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik wil je wat meer vertellen over mijn bedrijf en hoe ik werk. Zoals je hebt kunnen zien heet mijn bedrijf: Natuurlijknaardekern. Misschien een hele mond vol maar het betekent gewoon simpel op zoek gaan naar de kern van een probleem. Als je de coachkant van mijn site leest ga je op zoek naar de kern van een probleem of van iets wat je dwars zit. Als je dat weet kun je beter een oplossing bedenken voor dat probleem. Jij kijkt nu aan de huiswerkkant van deze site. Dat betekent waarschijnlijk dat je moeite hebt met leren of moeite met plannen of je hebt gewoon moeite met een bepaald vak.

Wie ben ik?

In 2007 ben ik begonnen als personal coach en huiswerkbegeleider naast mijn baan als office manager bij een groot assessmentbureau. Ik heb veel ervaring met de leeftijdsgroep, als huiswerkbegeleider maar ook als stage begeleider. Daarnaast heb ik veel jonge mensen aangenomen als werknemer en hen opgeleid tot ……. Vanaf 2010 werd het tijd om van mijn passie mijn werk te maken en besloot ik de overstap te maken naar fulltime coaching en huiswerkbegeleiding. Samen met het beheer van een bed en breakfast weet ik mijn dagen goed te vullen.

Waar sta ik voor?

Als huiswerkcoach kan ik je helpen door op zoek te gaan naar de oorzaak waarom iets niet lukt of waar je precies moeite mee hebt. Word je bijvoorbeeld makkelijk afgeleid in de klas en hoe komt dat dan? Dit zijn geen hele intensieve gesprekken hoor, het is vooral bedoeld om een plan te maken wat lukt en resultaat oplevert. Tenslotte is er niets zo leuk als iets wat lukt. Ik sta bekend om mijn no-nonsense mentaliteit. Recht door zee en met passie. Een goede verhalenvertelller maar ook een luisterend oor. Ik ga voor samenwerken en wil niet op een stoel van een docent gaan zitten. Samen bereiken we de best haalbare resultaten.

Hoe werkt het?

Je komt bij mij thuis of ik kom bij jou thuis, wat voor jou het handigste is. De eerste keer gaan we eerst op zoek naar de kern van waar je nu precies tegen aan loopt. Tegelijkertijd is dit het moment waarop we kunnen bekijken of we wel met elkaar willen samenwerken, ik vind wel dat we een beetje met elkaar moeten klikken. Als we besluiten om met elkaar verder te werken maken we een aantal basisafspraken met elkaar. In principe zien we elkaar niet langer dan twee uur achter elkaar maar in overleg is natuurlijk alles mogelijk. Tussendoor bepalen we steeds of onze samenwerking bij je past en niet onbelangrijk, of het ook resultaat heeft.

Waar kan ik je mee helpen?

* Ik kan je helpen met het stellen van haalbare doelen
* Ik kan je ook helpen om deze doelen te bereiken
* Trucjes en handigheidjes kan ik je leren zodat je de stof beter kunt onthouden
* Leren toepassen van de stof, wat heb ik eraan wat ik moet leren?
* Uiteraard kan ik je meer uitleg geven over de stof.
* De vakken waarbij ik je kan helpen zijn:
* Nederlands
* Engels
* Duits
* Frans
* Geschiedenis
* Aardrijkskunde
* Biologie
* Wiskunde A + B
* M en O
* MVO

Wat zijn de kosten?

€ 20,- per uur
Kilometervergoeding € 0,25 per kilometer
Eventuele parkeerkosten

Natuurlijk naar de kern

Vanzelfsprekend